сряда, 5 август 2009 г.

Център за красота AIRINI

В столицата отвори врати AIRINI, уникален козметичен център за красота, съчетаващ в едно уютна атмосфера и висок професионализъм при услугите.

Собственикът на новооткрития център за красота AIRINI, Ирена Петрова, стартира с голяма амбиция. Катo всяка модерна жена, тя държи на своята външност и с вещина, фантазия и фин усет е изградила място, където клиентът, освен че е компетентно и качествено обслужен, се зарежда с приятна, положителна емоция.

Ирена Петрова разкрива философията на своя бизнес, обединяваща принципите на древната китайска доктрина "фън – шуей" /вятър и вода/ с мъдростта и силата на българската лечителска традиция.

Цялостното усещане за хармония на цветовете, професионалното аранжиране на пространството, както и атрактивните козметични и лечебни процедури, оставят едно незабравимо усещане и желание да се върнеш отново и отново.
Предлага се богата гама от козметични услуги, с които може да бъде задоволен и най-претенциозния вкус:
- фризьорство
- маникюр, педикюр
- ноктопластика,
- козметика
- антицелулитни, моделиращи
и антистрес-масажи
- мезотерапия
- лифтинг
- микропилинг
- B.D.R.(Beauty defect repair) - процедури
- различни видове СПА
и арома терапии,

както и съвсем нови подмладяващи процедури, извършвани със съвременна, уникална медицинска техника от висококвалифицирани специалисти.

Някои от процедурите имат изкючително добър ефект и въздействие и могат да се направят единствено в център за красота AIRINI:

• 90-минутна антитоксична СПА-терапия със специално селектирани билки и екологично чист мед, включваща пилинг, бодирепинг, масаж;

• Банята на Клеопатра – подхранване, балансиране и релакс с козе мляко, масло от жожоба, календула и алое вера;

• Винотерапия с пилинг и дълбочинно пречистване - балансира нивото на PH, активизира регенерирането на клетките, заглажда кожата, премахва пигментационните петна. Включва пилинг, бодирепинг и масаж;

• IPL® (Lumenis, USA) фотоподмладяването (Skin Rejuvenation) представлява патентована технология за повлияване на различни признаци на стареене на кожата на лицето и тялото, използваща интензивна пулсираща светлина. При този вид терапия на старееща кожа, се повлияват в различна степен редица симптоми като фини немимически бръчки, разширени пори и капиляри, възрастови петна, неравномерен кожен релеф, отпуснатост, окосмяване.

Център за красота AIRINI притежава и солариум, инфрачервена кабина и коктейл бар за отмора и забавление.

Възползвайте се от атрактивните цени и специалните бюти-промоции на салон за красота AIRINI, за да получите професионален съвет от специалист и опитвайки от стимулиращите процедури – да запазите трайно свежестта на вашата кожа!

Специално за дамите, през месец март, козметичен център AIRINI e подготвил подарък – прическа към всяка закупена процедура.

Заредете се с позитивни усещания и ново самочувствие в уютна атмосфера!



Източник: kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар