събота, 1 август 2009 г.

Ново “оръжие” срещу белите коси

Ако желаете да водите здравословен начин на живот, определено знаете с какво да започнете – здравословна диета, спорт, позитивно мислене, повече забавления и приятни емоции... Но някога мислили ли сте каква здравословна програма трябва да следвате за боядисаната си коса?

Всяка дама, която периодично боядисва косата си, знае колко изтощаващо и пагубно може да бъде честото третиране за косата ни.

След проведени проучвания е открито, че косата, която никога не е била боядисвана, притежава естествен защитен слой, наречен F-слой (F-layer). Този естествен защитен слой “лубрикира” косата, прави я устойчива и хидрофобна (не абсорбира вода).

Процесът на боядисване отстранява този F-слой завинаги, като по този начин косата става податлива на увреждания и се усеща като изключително суха. За да бъде възстановен балансът, косата се нуждае от третиране с балсам, но не всеки балсам може да даде ефектът на блестяща и здрава коса.

Сега естественото усещане и здравият вид на боядисаната коса могат да се постигат по-лесно с новата система Wellaton Wellness Color. Системата включва перманентна боя за коса и иновативна технология при балсамите.

Реклама,на специална пресконференция бе представена новата боя, като гост на презентацията бе известната коафьорка Десислава Гроздева.

Препоръчителна цена: 6,30лв.


Източник: az-jenata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар