четвъртък, 9 юли 2009 г.

Проблемната кожа се нуждае първо от генерално вътрешно пречистване

И най-скъпата бяла козметика или процедура в най-луксозния козметичен салон не може да окаже толкова дълготраен и видим ефект върху лицето и тялото, както вътрешното пречистване на организма.

Замърсяването на организма се отразява първо върху кожата, тя е като огледало на вътрешното ни състояние. Лош сивкав или жълтеникав тен, повяхнала кожа, ситни пъпчици или закъсняло акне, напълняване и трудно отслабване, хронична умора всичко това са сигнали на тялото ни, че има нужда да се пречисти и освободи от натрупаните замърсявания. Тялото като че ли иска да изхвърли всички нечистотии навън, именно през кожата.

Ето защо, преди да започнете със скъпата козметика и модерните процедури, е добре първо да направите една пречистваща организма програма. Ще се учудите от повишените резултати от всички разкрасяващи продукти, които впоследствие ще използвате. След всяко едно пречистване организмът е като "бял лист" върху, който много по-ефективно ще можете да приложите достиженията на съвременните фармацевтични козметични лаборатории.

Здравият черен дроб е най-голямата пречиствателна система на организма. Наричат го основната биохимична лаборатория.

Филтрира кръвта: Ежеминутно над два литра кръв преминават през черния дроб за детоксификация. При правилно функциониране, той пречиства 99% от токсините, тежките метали, бактериите и други замърсявания преди кръвта да се върне отново в кръвообращението.

Секретира жлъчна течност: Ежедневно здравият черен дроб произвежда над един литър жлъчна течност, която отнася филтрираните токсини и холестерола до червата. Там те се абсорбират от фибрите и в последствие се
изхвърлят от тялото.

Неутрализира токсините: Посредством съвкупност от ензимни процеси, здравият черен дроб неутрализира токсините директно или ги трансформира в мазнини или водно-разтворими форми, които след това се изхвърлят от организма.

Честата употреба на лекарства, алкохол, цигари. Храненето предимно с преработена и пълна с токсини и консерванти храна, пиенето на замърсена вода, инфекциите, вирусите и бактериите - претоварват черния дроб. Стресът и замърсената околна среда също оказват огромно натоварване върху него. Ако организмът не може да се пречиства от токсините правилно, в него се натрупват отрови от всякакво естество.

За да се предотвратят тези проблеми е жизненоважно да се подпомогне изчистването на черния дроб от токсините внимателно, ефективно и безопасно. Научно доказано е, че профилактичното пречистване на здравия организъм веднъж годишно, осигурява по-добро здраве, по-чиста кожа, а също и великолепното усещане за сила и благополучие, което не може да се постигне при обичайното за съвременния човек непълноценно и разбалансирано хранене.

Стандартизираният екстракт от Млечен бодил (бял трън), в световен мащаб, е най-често клинично изследваната добавка за поддържане функциите на черния дроб, а програмата Тисилин Клийнс осигурява клинично оптималната доза. Изключителната й формула, съдържаща биофлавоноиден комплекс (силимарин), гарантирано и клинично доказано пречиства организма.

Никоя друга пречистваща програма не е едновременно толкова щадяща и същевременно мощна по отношение пречистването на черния дроб. За разлика от електро-детоксикаторите тази 15 дневна програма е по-евтина, по-лесно приложима, не изисква да се посещават процедури или да се купуват скъпоструващи уреди и може да се използва от хора с метални имплантанти в телата.

Някой от вас сигурно вече си задават въпроса: Не причинява ли детоксикацията освен загуба на токсини и загуба на хранителни вещества? Отговорът е - никога. Човешкото тяло е завършена система, която има способността да абсорбира хранителните вещества, от които се нуждае, да превръща храната в енергия и да я доставя до всеки орган. От гледна точка на тялото, всяко нещо, от което то не се нуждае, е отпадък. Изхвърлянето на този отпадък извън тялото е много целебно за поддържане системата на човешкото тяло.

Уникално предимство - превъзходна абсорбация! Докато повечето екстракти от Млечен бодил се натрупват в храносмилателния тракт, Тисилин се разтваря по-лесно от другите, доставяйки почти два пъти повече силимарин, който организмът да абсорбира, за да се подпомогне очистителния процес.

Експертите препоръчват на всеки човек над 30 г. възраст, профилактично вътрешно прочистване от 1 до 3 пъти годишно за да се отстранят вредните вещества и да се възстанови балансът в организма.

В резултат на това, лекарите дават гаранция, че не само ще се чувстваме по-здрави, свежи и енергични, но и ще изглаждаме така!

Какво е Тисилин Клийнс?

Тисилин Клийнс с билки или минерали е програма от 3 фази за цялостна детоксикация и пречистване на храносмилателния тракт.

Фаза 1: Цялостна детоксикация – пречиства кръвообращението, жлъчката, черния дроб, лимфната и кожната система и пикочния тракт. Подпомага транспортирането на токсините към червата, където те биват уловени от Фаза 2.

Фаза 2: Смес от 6 вида фибри, които улавят токсините и замърсяванията в червата. Фруктоолигозахаридите осигуряват мощна пробиотична "инжекция" за да се подпомогне поддържането на здравословна чревна микрофлора.

Фаза 3: Уникално пречистване на храносмилателния тракт с билки или минерали, включително от токсини и замърсявания и тези уловени от фибрите във Фаза 2.

За най-добри резултати, започнете приема на трите формули в един и същи ден. Пийте много, много вода по време на цялата програма, която продължава само 15 дни.

Трифазната програма ТИСИЛИН КЛИЙНС можете да откриете във всички аптеки на цена около 70 лв.


Източник: kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар